7 פעולות בישול במוצר 1 – צליה, אפייה, טיגון אוויר, ייבוש, טיגון, בשר, גריל אוויר.
צלייה – צלייה על גבי תבני סיר המולטי לנוחיותכם. טווח טמפ' צלייה 150-260 מעלות. טמפרטורת ברירת מחדל היא 200 מעלות. אפשרות הפעלת חימום מקדים לפני הכנסת המזון לצלייה.
אפייה – אפיה התבנית המולטי לנוחיותכם. טווח טמפרטורת האפייה הוא 120-200 מעלות. טמפרטורת ברירת המחדל היא 175 מעלות. אפשרות הפעלת חימום מקדים לפני הכנסת המזון לאפייה.
טיגון אוויר – טיגון אוויר לבישול בריא יותר.טווח טמפ' 150-230 מעלות. טמפ' ברירת מחדל היא 200 מעלות. אפשרות הפעלת חימום מקדים לפני הכנסת המזון לטיגון.
ייבוש – ייבוש מאכלים על גבי תבנית הצלייה. טמפ' ברירת המחדל היא 40 מעלות, למשך 2 דק'. טווח הטיימר הוא 15 דק עד 24 שעות.
טיגון – טיגון טעים ובריא יותר. טמפ' ברירת המחדל היא 200 מעלות למשך 18 דק'. טווח הטיימר הוא דקה 1 עד 30 דק'. אפשרות הפעלת חימום מקדים. מומלץ לערבב מידי פעם במהלך הטיגון, לטיגון מוצלח יותר.
בשר – בישול בשר בקלות, למידת הבישול האהובה עליכם. טמפ' ברירת מחדל היא 230 מעלות למשך 12 דק'. טווח הטיימר הוא דקה 1 עד 30 דק'. אפשרות הפעלת חימום מקדים.
גריל אוויר – אפשרות הבישול גריל אוויר ניתנת ב-4 עוצמות טמפ'. נמוך – 200 מעלות, מתאים מזון כמו נקנקיות. בינוני – 230 מעלות, לחזה עוף, כנפיים, עוף קפוא/טרי. גבוה – 260 מעלות, מתאים לפיצה, דגים והמבורגר. מקסימלי – 265 מעלות, מתאים לבשר, סטייק, כבש.
בישול ב80% פחות שמן
עוצמה חזקה של 1660W
טיימר עד 24 שעות
רשת עשויה נירוסטה איכותית מספר 304
לוח לחצנים בעברית
גודל הסיר – 6 ליטר
רוחב 42 ס"מ כולל ידיות | עומק 38 ס"מ | גובה 29 ס"מ מצב סגור | גובה 60 ס"מ מצב פתוח
גודל המשטח גריל
אורך 29 ס"מ | רוחב 22 ס"מ |
גודל רשת סל צלייה:
גודל הרשת – 3.5 ליטר | אורך 27 ס"מ | רוחב 20 ס"מ |עומק 6 ס"מ
גודל סיר פנימי
אורך 30 ס"מ | רוחב 22 ס"מ | עומק 11 ס"מ